Volumetrie Faciala cu RADIESSE

Radlesse Volumlslng Filler – un produs injectabil nou: biocompatibil; biodegradabil; cu rezultate estetice naturale; substanta ideala pentru a reface contururile fetei.
Produsul contine microsfere moi de hidroxilapatit de calciu, identice cu cele din smaltul dentar si oase.

Cu cat este mai tanara fata, cu atat pielea este mai ferma, iar contururile mai definite. Cu trecerea anilor toate tipurile de ten pierd din volum, tonus. Elasticitatea pielii se diminueaza in urma degradarii fibrelor de colagen. Proportiile se schimba si volumul se reduce. Pometii coboara, barbia devine flasca si fata se lateste spre baza.
In scopul de a contracara efectele gravitatiei si a recastiga o forma mai tanara, fata are nevoie de un volum real. Acesta poate fi obtinut cu aceasta substanta noua de umplere – Radlesse Volumlslng Filler, care restimuleaza producerea de colagen natural pentru un volum efectiv si durabil.

Cum actioneaza?

Cand Radlesse Volumlslng Filler este injectat in piele, gelul-matrice al microsferelor de calciu ridica deficitele de contur, furnizand un efect de lifting si conferind volum instantaneu. Si, pentru un beneficiu si mai mare, microsferele de calciu stimuleaza producerea propriului colagen natural, care va construi mai departe volumul suprafetei in care a fost injectat.

Zonele disponibile tratamentului cu Radiesse:

Cute nazolabiale

Cutele dintre nas si coltul gurii, cunoscute de asemenea, ca ” liniile zambetului” sunt unele dintre primele semne de imbatranire si pot fi umplute cu usurinta, cu Radiesse Volumising Filler.

Linii marioneta

Acestea sunt liniile care coboara de la colturile gurii spre barbie. Ridurile din jurul gurii ii pot face chiar si pe oamenii veseli, pozitivi in general, sa arate tristi sau plictisiti. O expresie faciala trista sau ingrijorata dispare cand aceste linii sunt umplute cu Radlesse Volumlslng Filler.

Obraji cazuti/Obraji adânciți

Obrajii plati, adanciti pot fi umpluti cu Radiesse Volumising Filler pentru a rafina contururile pierdute sau a asigura un aspect tineresc.

Pometi

Pometii proeminenti sunt unele dintre cele mai comune trasaturi ale frumusetii moderne si va pot face sa aratati mai exotica sau fotogenica. Volumul pometilor intareste forma de “V” a fetei, creand pometii proeminenti pe care i-ati dorit mereu.

Linia maxilarului

Contururile definite ale liniei maxilarului ajuta la mentinerea tinerescului “V” si ajuta chiar sa aratati mai slaba.

Sprancene

Ochii sunt un punct de focalizare al fetei. Ochii deschisi si privirea prietenoasa sunt trasaturi atragatoare si au un efect pozitiv asupra modului in care oamenii reactioneaza fata de noi. Sprancenele joaca un rol important in aceasta privinta. Ele actioneaza ca o ” rama” pentru ochii dvs., conferind armonie si definire restului fetei. Ridicandu-va sprancenele este unul dintre lucrurile, pe care le puteti face – altul decat chirurgia plastica – pentru a va schimba spectaculos forma fetei si pentru a va pune in valoare ochii. Radiesse Volumising Filler poate fi folosit pentru a adauga volum zonei imediat de sub spranceana, care ofera o ridicare subtila a sprancenei. Rezultatul va va pune in valoare ochii, care vor arata mai deschisi , mai stralucitori si mai tineresti..

Tample

Cavitatea tamplelor poate fi umpluta. Aceasta va putea oferi fetei dvs. un aspect mai sanatos, mai putin afundat(adancit).

Puntea nasului

Imperfectiunile nazale pot fi remodelate si netezite cu Radiesse Volumising Filler, fara a apela la chirurgie.

Avantajele Injectarii cu Radiesse Volumising Filler:

  • Bine tolerat
  • Testarea alergica nu este necesara
  • Efect imedict datorita gelului-matrice elastic
  • Efect de lunga durata datorita stimularii de colagen
  • Perfect pentru refacerea volumului si definirea conturului

Contraindicatii tratament

  • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cronice
  • Contraindicatii zona tratata: acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.
  • Contraindicatii medicamentoase: tratamente cu anticoagulante, antibiotice, blocante ale canalelor de calciu, medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.