Volumetrie Faciala cu Acid Hialuronic

Volumetria faciala cu acid hialuronic este un tratament realizat prin injectarea acidului hialuronic in zone specifice ale fetei, pentru a obtine un aspect intinerit, cum ar fi in principiu: zona pometilor, zona liniei mandibulare, barbia.

Tratamentul se adreseaza persoanelor ce doresc o mai buna definire a conturului facial, sau celor ce au o lipsa a volumului facial, aspect trist, obosit, ceea ce nu coincide neaparat cu starea reala a persoanei respective si cu ceea ce doreste sa transmita celorlalti.

Injectarea de acid hialuronic la nivelul pometilor permite refacerea volumului pierdut, redefinirea arcadei osoase și augmentarea pomeților, având un efect de lifting instantaneu.

Totodată, procedura de injectare de acid hialuronic este utilizată în redefinirea bărbiei și a arcului mandibular, repere importante în estetica facială.

La bărbați o linie mandibulară puternică, bine conturată și o bărbie cu formă patrulateră conferă masculinitate trăsăturilor, iar în cazul femeilor relieful este mai delicat, cu bărbie de aspect triunghiular. Îmbătrânirea se manifestă și la acest nivel prin pierderea volumului în zonele laterală și inferioară ale bărbiei, corectabil prin injectarea de filler. O altă indicație este hipoplazia mandibulară.

Rezultatele tratamentul se observa imediat dupa tratament, conturul facial este definit, intregul chip capata un aspect intinerit, proaspat.

Tratamentul este rapid, sigur, va puteti relua activitatile imediat. Rezultatele se observa imediat, sunt durabile, efectul natural.

Poate fi completat de alte tratamente :

  • botox pentru tratamentul ridurilor de expresie
  • tratamente pentru imbunatatirea texturii pielii: microneedling medical,Peeling, HIFU, altele

Contraindicatii tratament

  • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cronice
  • Contraindicatii zona tratata: acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.
  • Contraindicatii medicamentoase: tratamente cu anticoagulante, antibiotice, blocante ale canalelor de calciu, medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.