Blefaroplastia Nechirurgicala

Adevaratul miracol in tratamentul hiperhidrozei (transpiratia excesiva) a aparut in momentul in care s-a observat ca toxina botulinica opreste transpiratia de la nivelul axilelor si chiar si palmelor.Botoxul (toxina botulinica) injectata in zona axilara va bloca activitatea glandelor sudoripare, ce determina dupa instalarea efectului scaderea considerabila a cantitatii de transpiratie produse. Aceasta interventie a schimbat viata a sute de mii de pacienti. Este un tratament sigur si foarte eficient

Presupune injectarea superficiala in mai multe puncte a toxinei botulinice care blocheaza eliberarea de sudoare din glande. Este foarte putin dureroasa iar printre putinele contraindicatii mentionam afectiuni neurologice, tulburari severe de coagulare ale sangelui, hipersensibilitatea la toxina botulinica, sarcina si alaptarea. Procedura dureaza 15-30 minute si poate fi repetata la intervale regulate in functie de severitatea hiperhidrozei.

Este un tratament cu rezultate spectaculoase! Este adresat in special transpiratiei excesive axilare. Substantele injectabile blocheaza actiunea nervoasa asupra gladelor transpiratiei. Dermatologul identifica initial zonele care transpira excesiv la nivelul axilei iar apoi cantitati mici de substanta sunt injectate intradermic (in stratul mijlociu al pielii). Efectul Tratamentului Hiperhidrozei (transpiratie excesiva) se instaleaza in 5-7 zile, dureaza aproximativ 4-6 luni, in functie de reactivitatea individuala si are ca rezultat scaderea considerabila a cantitatii de transpiratie produse in zona tratata.

Tratamentul transpiratiei excesive axilare (Hiperhidroza axilara) prin injectii cu Botox (toxina botulinica) este una din cele mai eficiente solutii pentru aceasta problema destul de neplacuta.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.