Tratamente revolutionare impotriva vergeturilor

Ce sunt vergeturile

VERGETURILE sunt liniile fine si albe care apar pe corp ca urmare a ruperii tesuturilor subcutanate. Mai exact, deteriorarea fibrelor de elastina, o proteina specifica pielii si prezenta in interiorul acesteia in proportie de 4%, determina aparitia vergeturilor. Procesul revers este foarte anevoios, regenerarea acestor fibre de elastina fiind greu de obtinut.

Vergeturile ofera ofera pielii un aspect inestetic si nu au o cauza exacta sau un tratament tintit! Afla de la medicii nostri dermatologi, specialisti in estetica care sunt cele mai bune metode de tratarea vergeturilor si care sunt factorii vinovati de apartitia lor.

Proceduri aplicabile

Aplicarea retinozoilor topici (derivati din vitamina A) sub forma de creme si lotiuni au un rol de regenerare superficiala, iar utilizarea lor sigulara fara a fi conexa procedurilor minim invazive nu livreaza nici un rezultat notabil.

In categoria procedurilor minim invazive se incadreaza peelingul chimic, care prin aplicarea de acid, fie glicolic sau tricloracetic, indepărtează straturile superficiale ale pielii si imbunatațeste textura pielii.

Tratamentul laser, este de asemenea una dintre cele mai bune optiuni de diminuare a acestor afectiuni dermatologice, penetrand in dermul profund reface astfel legaturile de collagen si elastina, remodeland tesutul in interior, cu efect de netezire al pielii in interior.

Injectarile cu enzime de inalta calitate garanteaza de asemenea rezultate extrem de bune si risc redus de reactii adverse. Odata injectata in pielea afectata de vergeturi, combinatia de enzime active vor ataca fibrele de colagen si elastina, provocand dezintegrarea si ruperea lor. Totodata, enzimele speciale vor genera un fenomen natural de refacere a legaturilor de colagen- neocolagenoza.

 

In prezent, nu exista niciun remediu care poate preveni aparitia vergeturilor, cu un mod de viata sanatos si procedurile minim invazize oferite de Clinica Dermafam puteti sa eliminati aceste surse de complexe.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.