Tratament REINTINERIRE

Cu ajutorul tehnologiei, in zilele de azi ne putem bucura de un ten mai tanar, pentru mai mult timp. Nu de putine ori intalnim persoane carora nu le-am fi dat niciodata varsta pe care o au, iar uneori, acesta poate fi un avantaj al genelor bune. De cele mai multe ori insa, tenul lipsit de riduri, pete pigmentare, ferm, uniform si luminos se datoreaza unui dermatolog bun si a tratamentelor moderne de reininerire.

Daca doriti si dumneavoastra sa anulati multiplele semne ale imbatranirii, oferind pielii un aspect tanar, va asteptam la Clinica Dermafam pentru o consultatie personalizata.

Tratamentele revolutionare si nedureroase ca si tratamentele cu laser, radiofrecventa, unde de soc, sau cele  cu lumina intens pulsata, stimulează sinteza si remodelarea colagenului iar pielea dumneavoastra este ameliorata cu aproximativ 60% iar diferentele de culoare dispar. In plus fermitatea pielii obtinuta dupa tratamente este vizibila chiar dupa 2-3 sedinte.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.