Tratament corectie cicatrici

Ce sunt cicatricile

Avand in vedere ca exista mai multe tipuri de cicatrici, tratamentul acestora consta in metode multiple de adaptare a fiecarui tip de cicatrici.  Formarea in exces de tesut nou cauzeaza cicatricile hipertrofice sau cheloide iar cicatricile subdenivelate sunt cele datorate pierderii de tesut.

In primele 6 luni cicatricile pot determina mancarime si sensibilitate locala, de aceea nu recomandam nici o interventie mai devreme de 6-9 luni. Expunerea la soare in aceasta perioada poate determina hiperpigmentatia cicatricii cu influente negative asupra operatiei de corectie ulterioare.

Cicatricile rezulta din procesul biologic de reparare a unei leziuni a pielii si a altor tesuturi din corp. Formarea de tesut cicatricial reprezinta modul natural in care pielea isi vindeca leziunile.
Cicatricile pot rezulta in urma unor accidente (traumatisme, arsuri, plagi
taiate), afectiuni ( cicatricile dupa acnee, varicela etc..) sau pot fi postoperatorii ( in urma unor interventii chirurgicale). Aspectul lor final depinde in primul rand de capacitatea de vindecare a organismului, dar si de tipul traumatismului care a generat-o.

Procedura

Acestea, indiferent de natura lor,vechi sau recente pun probleme deosebite daca sint localizate in regiunile expuse vederii. Exista la ora actuala o multitudine de procedee chirurgicale si nechirurgicale care duc prin aplicarea lor la disparitia intr-o masura mai mare sau mai mica a acestora.

Pentru stabilirea unui tratament chirurgical sau nechirurgical adaptat nevoilor dumneavoastra va asteptam la o consultatie personalizata.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.