Terapia Vampir + Cocktail Mezoterapie

Despre Terapia Vampir

PRP (Platelet-Rich Plasma) sau terapia vampir este o tehnica avansata, adesea folosita de catre sportivii de performanta care au nevoie de o recuperare cat mai rapida. PRP este creat din sangele pacientului si este un amestec bogat in trombocite, celule plasmatice si alti factori specifici care sporesc regenerarea. Dupa prelevarea unei cantitati mici de sange, acesta este introdus intr-o centrifuga care separa PRP de sange. Atunci cand plasma se aplica pe micro-leziunile create prin microneedling, este stimulat procesul natural de vindecare si implicit efectul va fi o piele ferma si luminoasa.

Despre Mezoterapie

De partea cealalta, mezoterapia reprezinta la randul ei o procedura minim-invaziva, care presupune injectarea unor substante direct in stratul mijlociu al pielii, mesodermul, pentru a trata problemele cu care te confrunti. Un mix de aminoacizi, vitamine si acid hialuronic, ce au drept scop tratarea ridurilor si intinerirea pielii in profunzime. De asemenea, mezoterapia stimuleaza productia de elastina si colagen, lupta impotriva radicalilor liberi si lasa pielea ferma, neteda si radioasa.

Terapia poate fi realizata pe diferite zone ale corpului precum fata, gat, brate, decolteu, abdomen, spate, maini si picioare si este potrivita pentru toate tipurile de piele.

Contraindicatii tratament

  • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cronice
  • Contraindicatii zona tratata: acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.