Slabire si remodelare EXIMIA

Scapa de centimetri in plus de la prima sedinta si remodeleaza-ti corpul cu tratamentul revolutionar de slabire si remodelare corporala Eximia HR 77 Platinum Aniversary bazat pe 5 tehnologii de ultima generatie

Ce este tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia?

Eximia este inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, cu terapii inovative ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

Beneficiile tratamentului cu Eximia Platinum Anniversary

 • Elimina cu pana la 40% tesutul adipos
 • O alternativa unica a liposuctiei chirurgicale
 • Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta
 • Reface elasticitatea si tonusul pielii
 • Intinde pielea, lasand-o neteda, fara vergeturi si cicatrici
 • Remodeleaza silueta
 • Accelereaza metabolismul celular si oxigeneaza tesuturile
 • Slabire si remodelare-Eximia

Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialistilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul International de Medicina Anti-Aging, castigand premiul pentru “Cel mai bun echipament de slabit in 2017”. Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.

De ce sa alegi tehnologia Eximia si care sunt beneficiile?

Slabire intensiva localizata: Distrugerea localizata a tesutului gras se realizaeaza cu ajutorul laserporatiei, care descompune celulele grase in acizi grasi, glicerol si apa, substante ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta.

 

Reduce celulita si reda fermitatea pielii: Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpi, radiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.

Diminueaza vergeturile: Amelioreaza vergeturile vechi si trateaza vergeturile de culoare rosiatica in stadiul incipient.

Drenaj limfatic si detoxifiere: Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, ofera un drenaj detoxifiant imbunatatind drenajul limfatic si oxigenad tesuturile.

Pregatirea

Este recomandat ca inainte de a incepe un tratament Eximia sa aveti o consultatie cu specialistii nostri pentru a va asigura ca acest tratament va este recomandat. Nu ingerati alimente grele cu o ora inainte de sedinta de tratament.

Frecventa

Pentru un tratament garantat, numarul de sedinte necesar este de 3/saptamana, iar pentru mentinerea rezultateloe este suficienta o sedinta/saptamana.

 

Contraindicatii tratament

 • Persoanelor care sufera de afectiuni cardiace severe
 • Persoanelor insarcinate
 • Persoanelor cu fragilitate capilara, varice proeminente
 • Persoanelor care au mai putin de 6 luni de la o interventie chirurgicala pe zona tratata

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.