Radiofrecventa Quatropolara

Ce este Radiofrecventa Quatropolara?

Radiofrecventa quatropolara este una dintre ele mai noi tehnologii folosite in estetica faciala si corporala. Sunt folosite fascicule electromagnetice de diferite frecvente pentru a ajunge”in profunzimea tesutului si pentru a actiona asupra functiilor metabolice ale acestuia. Astfel creste oxigenarea celulara si activitatea fibroplastelor, pielea este vizibil tonifiata si are acel aspect compact.

 

Cum functioneaza?

Radiofrecventa quatropolara creste oxigenarea celulara si activitatea fibroplastelor, pielea este vizibil tonifiata si are acel aspect compact. Intensifica circulatia sanguina, stimuleaza celulele fibroblaste pentru inceperea procesului de neocolageneza si permite sa stimularea in adancime a functiilor metabolice ale tesutului.
Creste oxigenarea tesutului, productia celulara ATP si activitatea fibroblastelor. Ofera un tonus de lunga durata si un aspect compact al tesutului (lifting).
Este un tratament non-invaziv pentru fermitate si rejuvenare

Cui i se adreseaza procedura?

Aceasta terapie se adreseaza in special  persoanelor afectate de celulita, de diferite stadii, persoanelor care urmeaza un regim de slabire radical si au tesutul fara tonus sau celor care au vergeturi si vor sa le estompeze.

Radiofrecvența este ideală  pentru femeile care tocmai au nascut si au abdomenul flasc si cu vergeturi, este ideala pentru persoanele cu sanii lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor.

Ce trebuie sa mai stiti despre radiofrecventa quatropolara

Este important de stiut ca acesta este un tratament complet neinvaziv, fara efecte secundare si complet nedureros.

Radiofrecventa garanteaza rezultate inca de la prima sesiune. Schimbarea imediata a aspectului de coaja de portocala, se va vedea imediat dupa prima sedinta,  iar pielea va deveni vizibil mai ferma.
Durata tratamentului depinde de marimea zonelor tratate, insa ca si orientare va putem spune ca o sedinta pe o zona medie cum ar fi abdomenul, dureaza intre 15 si 30 minute, iar ca si pret 75 lei/15 min. Se face un usor masaj manual pentru a imprastia crema apoi cu dispozitivul mobil, se va acoperi, prin miscari circulare, toata zona vizata.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.