Modelare Pometi cu Acid Hialuronic

Modelarea pometilor cu acid hialuronic este o procedura minim invaziva, nedureroasa, ce ofera rezultate spectaculoase, reface conturul facial, reda volumul pometilor, confera un aspect proaspat, inlatura aspectul de fata cazuta, trist, imbatranit, obosit.

 

Despre tratament

Acidul hialuronic se injecteaza la nivelul pometilor profund pentru a mari din interior si a oferi un aspect natural. Prin marirea pometilor se restabilesc proportiile fetei si se obtine un efect de lifting, de intinerire al intregii fete chiar cu atenuarea partiala a unor riduri. ( ex ridurile nazogeniene).
Rezultatele tratamentului cu acidul hialuronic la nivelul pometilor sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cind edemul (tumefierea) dispare total iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.
Pentru o perioada de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai(echimoze, hematoame) care dispar treptat.
Rezultatele se mentin pâna la 18-24 luni, In functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. La nivelul pometilor rezultatele sunt cele mai de durata datorita tipului mai vascos de acid hialuronic necesar zonei.

Precautii inainte de tratament

Cu o saptamana se intrerupe administrarea de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E.
Tratamentului se efectueaza sub anestezie locala. Unele produse cu acid hialuronic contin si anestezic pentru a spori confortul pacientului in timpul tratamentului.
Pretul pentru modelare pometi cu acid hialuronic este de aproximativ 1100 lei/seringa in functie de tipul de acid hialuronic folosit si cuprinde :

  • Consultatia pre-tratament
  • Substanta (acidul hialuronic)
  • Anestezia
  • Procedura
  • Consultatiile post-tratament

Daca intr-o sedinta se folosesc mai multe seringi pentru mai multe zone se ofera un discount per pachetul de tratamente.

Precautii dupa tratament

Pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire:

  • evitati exercitiile solicitante
  • evitati expunerile prelungite la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.)
  • evitati consumul de alcool 24 ore

Contraindicatii tratament

• Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cronice • Contraindicatii zona tratata: acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.