Masaj Anticelulitic-Metoda MENARINI

Trateaza celulita cu cea mai noua metoda de masaj anticelulitic – metoda Menarini pentru a scapa de aspectul neplacut de coaja de portocala.

Celulita nu este o afectiune, ci o caracteristica a grasimii femeii. Si este cu atat mai neplacuta cu cat in organism se accentueaza dezechilibrul dintre nivelul de estrogeni si progesteron. Asadar, pernutele de celulita inseamna retentie in exces din cauza dezechilibrului dintre estrogen, cel care creste retentia si progesteron care stimuleaza eliminarea. Asa se explica prezenta celulitei la fetele slabe sau cu ciclul neregulat, de exemplu. In afara de estrogeni, prolactina si hormonii tiroidieni influenteaza celulita.

Prolactina, produsa de hipofiza, stimuleaza retentia hidrica in tesutul adipos, iar productia scazuta de hormoni tiroidieni favorizeaza celulita din cauza unei productii excesive de estrogeni si implicit retentia de apa in tesutul conjunctival si reducerea lipolizei ce favorizeaza cresterea masei de grasime. O serie de alte afectiuni endocrine care se manifesta prin dereglari ale nivelelor normale de hormoni genereaza sau agraveaza celulita, cum ar fi adenomul de hipofiza, hiperprolactinemia (productia excesiva de prolactina), hipotiroidia sau afectiuni ale glandelor corticosuprarenale.

Exista multe metode pe care medicii dermatologi sau esteticieni le folosesc pentru a diagnostica si trata celulita. De aceea, este important stadiul in care se afla de aceea este importanta vizita la un specialist pentru ca odata ce am depistat-o, raspunde destul de bine la tratament. Chiar daca nu dispare, poate fi estompata cu succes.

Efectele masajului Anticelulitic-Metoda MENARINI

  • Netezirea si indreptarea pielii
  • Miscorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare. Acest efect se masoara in centimetri
  • Diminuarea si disparitia celulitei
  • Tratarea eficienta a celulite si vergeturilor
  • Dezintoxicare intensiva a organismului
  • Slabire, scaderea in centimetri
  • Intensificarea circulatiei sanguine
  • Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare

In plus, cheia pielii sanatoase si siluetei frumoase ramane combinatia dintre alimentatia variata, controlul cantitatilor si consumul zilnic de fructe si legume proaspete, astfel te asteptam la TheBeautyClinic pentru o consultatie personalizata pentru a alege impreuna cel mai bune metode de a ajunge la perfectiune.

Contraindicatii tratament

Masajul anticelulitic este contraindicat persoanelor care sufera de afectiuni dermatologice si de varice, intrucat poate agrava simptomatologia si poate produce complicatii importante.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.