Lifting Facial Lichid

Tendinta actuala in tratamentele estetice consta in renuntarea la metodele chirurgicale in favoarea procedurilor minim-invazive.

Dupa varsta de 30 de ani, se modifica structurile osoase si musculare ale fetei cu largirea orbitelor, coborarea compartimentelor grasoase ale fetei si cresterea laxitatii pielii. Aspectul final este unul incercanat, obosit, deshidratat.

Liftingul facial nechirurgical sau liftingul facial lichid se refera la utilizarea optima a produselor pe baza de acid hialuronic si toxina botulinica ce vor reda volumul si conturul fetei pe care pacienta il avea in urma cu 10-20 de ani.

Ce zone vor fi corectate?

 • Pielea de sub ochi este foarte subtire si sensibila iar o data cu trecerea timpului aceasta se inchide la culoare. Paniculul adopos suborbital se atrofiaza si tinde sa coboare spre pometi dand aspectul de “punga”. Tratamentul cearcanelor se realizeaza cu 1-2 ml de acid hialuronic folosind canula atraumatica.
 • Zona pometilor este cel mai des impactata de pierderea de volum. Nemaiavand sustinere in pometi, pielea fetei “cade” sub influenta gravitatiei si astfel se adancesc santurile nazogeniene precum si ridurile marionetelor. Prinrefacerea volumelor obrajilor vom observa ca pielea se intinde iar intregul chip intinereste.
 • Dupa 30 de ani, nivelul de colagen si elastina de la nivelul buzelor scade, buzele se subtiaza iar colturile buzelor cad si se adancesc incat fata pare trista. Umplerea cu acid hialuronic hidrateaza si volumizeaza continutul buzelor.
 • O barbie turtita este o caracteristica de masculinitate si aplatizeaza vizual conturul fetei. Volumizarea barbiei cu acid hialuronic alungeste conturul si amelioreaza profilul chipului.
 • Linia mandibulei. O linie mandibulara regulata, simetrica, ovala este un semn de senzualitate si feminitate. Daca aceasta este patratoasa sau are exces de piele deasupra ei, aspectul este inestetic. Pentru alungirea fetei si ovalizarea conturului recomandam injectarea de toxina botulinica iar ridicarea pielii se face prin injectarea de acid hialuronic in anumite puncta cheie (tampla, pometi, preauricular, linie mandibula).
 • In ziua de astazi rinoplastia nechirurgicala tinde sa ia locul rinoplastiei clasice prin lipsa reactiior adverse, recuperare extrem de usoara. Prin injectare cu acid hialuronic putem ridica varful nasului sau atenua “cocoase” inestetice.
 • Ridurile fruntii, glabelei si din jurul ochilor. Se atentueaza pana la disparitia completa prin toxina botulinica.

Precautii inainte de tratament

Cu o saptamana se intrerupe administrarea de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E.
Tratamentului se efectueaza sub anestezie locala. Unele produse cu acid hialuronic contin si anestezic pentru a spori confortul pacientului in timpul tratamentului.

Precautii dupa tratament

Pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire:

 • evitati exercitiile solicitante
 • evitati expunerile prelungite la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.)
 • evitati consumul de alcool 24 ore

Contraindicatii tratament

 • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cronice
 • Contraindicatii zona tratata: acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.