Laser Lipolitic

Ce este laserul lipolitic?

Laserul Lipolitic este o metoda noua de tratament, care vine in ajutorul lipoaspiratiei clasice, recomandata pentru a obtine o piele mai intinsa, mai ferma si o subtiere a stratului de grasime, in anumite zone ale fetei si corpului. Liposuctia cu laser presupune o anestezie locala si apoi iradierea zonei tratate. Efectul este producerea unor pori temporari in membranele adipocitelor, ceea ce permite migrarea grasimii in spatiul extracelular. Astfel prin acest proces tesutul adipos se inmoaie pentru a facilita liposuctia popriu zisa. In lipoliza cu laser sunt utilizate doua tipuri de tehnologie: laserele externe reci si laserele interne.

In ce zone este indicata:

  • Zonelor cu exces de grasime (barbie dubla, partea inferioara a obrajilor, regiunea superioara a bratelor, coapse, abdomen, solduri, genunchi, sani la barbati)
  • Zonelor cu laxitate cutanata moderata
  • In tratamentul vergeturilor si  celulitei

Lipoliza laser se poate utiliza singura sau in asociere cu lipoaspiratia clasica si are mai multe avantaje: este mai putin traumatizanta, tratamentul este mai scurt, cu perioada de recuperare redusa si are  efect de stimulare a sintezei de colagen mai important decit lipoaspiratia.

Pregatire interventie:

Intreruperea cu 10-14 zile inainte a tratamentului cu acid acetil salicilic (aspirina) sau a altor medicamente cu rol anticoagulant si mentinerea zonei de interventie libera de orice iritatii, inflamatii sau infectii.

Rezultatele terapiei:

Retractia  pielii si corectia de contur au fost observate incepand de la 4-7 zile la aproape toti pacientii; procesul continua si se accentueaza timp de mai multe luni postinterventie.

Odata distruse celulele adipoase nu se vor mai reface. Distrugerea benzilor fibroase si indepartrea tesutului adipos in exces, se intervine si asupra cresterii fermitatii pielii, prin formare de colagen nou. Lucru foarte important pentru o piele afectata de celulita. Cresterea fermitatii pielii si nivelarea neregularitatilor, se realizeaza cu un laser special, care denatureaza colagenul imbatranit si stimuleaza formarea de colagen nou si contractia fibrei elastice din piele.

Contraindicatii tratament

  • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cornice

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.