Corectia Nasului cu Acid Hialuronic

Rinoplastia nechirurgicala, este o metoda minim invaziva de modelare a nasului cu acid hialuronic, prin care corectam forma si dimensiunea nasului si este foarte solicitata atat de femei cat si de barbati. Astfel, putem corecta “cocoase” inestetice sau ridica varful nasului, imbunatatind vizibil aspectul fizic.

 

Despre procedura

Procedura este simpla si de regula este necesara o singura sedinta. Se folosește o crema anestezica pentru o durata de 5 -10 minute, apoi sunt injectate la nivelul zonei indicate substante de umplere resorbabile, de tipul acidului hialuronic. Tratamentul este ideal pentru persoanele care vor sa isi modifice forma nasului dar se tem de rezultatele unei interventii chirurgicale definitive sau pentru persoanele care nu au nevoie de modificarea radicala a formei nasului.

Rezultatul final este unul natural si nu schimba complet aspectul nasului ci doar “indulceste” trasaturile.

Reactii adverse posibile

Zona centrala a nasului este usor inflamata si pot aparea mici vanatai, care se remit in 2 zile. Tratamentul este rapid, nedureros si nu necesita timp de recuperare.

Indicatii dupa injectare

  • Aplicare crema pentru reducerea inflamației
  • Evitarea expunerii la soare, sauna sau frig intens
  • Evitarea altor procedure estetice timp de 14 zile
  • Evitarea tutunului si a alcoolului in primele 72 de ore

Contraindicatii tratament

  • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, , cancer, dereglari hormonale, boli cutanate cronice
  • Contraindicatii zona tratata: acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.