Blefaroplastia Nechirurgicala

Ce este Blefaroplastia  Nechirurgicala?

Blefaroplatia nechirurgicala are ca scop liftingul si intinerirea zonei ochilor -pleoapelor superioare, pleoapelor inferioare si zona colturilor ochilor – prin tehnici minim invazive, care sa inlocuiasca operatia de blefaroplastie chirurgicala.

Tratamentul ofera pielii efect de rejuvenare, regenerare, albire si lifting.

Plasma Lifting este o tehnică inovatoare în medicina estetică și tratamentele de întinerire, prin utilizarea celei de-a patra stare a materiei: Plasma.

Cum actioneaza dispozitivul cu plasma?

Aparatul este performant si foloseste tehnologia moderna de ionizare a gazelor din aer si formarea microparticulelor de plasma. Actioneaza pe portiuni restranse ale pielii si determina stimularea productiei de colagen propriu, cu intinderea pielii in exces. Blefaroplastia nechirurgicala are ca scop eliminarea aspectului de pleoapa cazuta.

Cum se efectueaza tratamentul?

Dupa o consultatie amanuntita, se va aplica un strat de crema anestezica pe zona ce urmeaza a fi tratata. Se pot trata mai multe zone in aceeasi sedinta, fara durere, fara vanatai ramase. Pe aria tratata vor aparea mici cruste care vor fi ingrijite conform indicatiilor medicale. Recuperarea este rapida, pacienta se poate intoarce la locul de munca de a doua zi, daca aplica produse de protectie solara si fond de ten pentru a masca roseata.

Cat persista rezultatul?

Efectele sunt permanente, pielea se intinde si aspectul este unul proaspat, intinerit. Din cauza inaintarii in varsta, vor fi necesare 1-2 sedinte la interval variabil de cativa ani, in functie de particularitatile pielii fiecaruia si modul de ingrijire al tenului.

Contraindicatii tratament

  • Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, piele bronzata excesiv, stimulator cardiac, cancer, afectiuni ale tesutului conjunctiv, dereglari hormonale;
  • Contraindicatii medicamentoase: medicamente fotosensibilizante, tratamente hormonale;
  • Contraindicatii pentru zona tratata: persoanele care au infectii active ale pielii (acnee, foliculita, herpes)

Programati-va acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.